Winkel

 • Bijlen

  Bijlen (8)

  Onze bijlen komen uit het bosland Zweden, gemaakt door de firma Wetterlings. Een 5e generatie familiebedrijf met 14 man personeel. De bijlen zijn van gesmeed staal en gaan uw leven lang mee. Wij hebben voor u een hakbijl, een huisbijl voor het kleinere werk, een campingbijl en een kloofbijl. Onverwoestbaar tuingereedschap.
 • Buitenlampen van Aldo Bernardi

  Buitenlampen van Aldo Bernardi (1)

  Buitenlampen van Aldo Bernardi zijn van een tijdloze schoonheid. Veelal gemaakt van koper en keramiek, en als gevolg daarvan nagenoeg onderhoudsvrij.In onze winkel hebben we het basis assortiment hangen, en we hebben daar het Grote Boek met alle modellen. Linksboven op de foto ziet u de Linea Baretton, onder de Linea Fiati, daarnaast de Linea Stazioni, de lichtpaal Pra uit de serie Le Alte Vie, de lantaarnpaal Linea Maion, en tot slot de Linea al Sole. Deze lampen zijn minder geschikt om via de website te bestellen. Komt u langs, de koffie staat klaar. De levertijd van de lampen is gewoonlijk 1 á 2 weken, tenzij u er op staat een showroommodel mee te nemen.
 • Gieters, haspels en sproeiers

  Gieters, haspels en sproeiers (25)

  Onze mooiste slanghaspel is ontworpen door Jean-Pierre Galeyn van de firma Trade-Winds uit het Belgische Drongelen. Hij tekende ook voor de speelse tuinsproeier en onze buitendouche. Wij hebben solide haspels van Rapid Reel uit Amerika. Verder in deze categorie de gieters van Haws. Metalen gieters afgewerkt in British Racing Green.
 • Koperen nippels, koppelingen en spuiters

  Koperen nippels, koppelingen en spuiters (13)

  Koperen nippels voor uw slang- en kraanverbindingen
 • Koperen tuingereedschap

  Koperen tuingereedschap (17)

  Koperen tuingereedschap is een lust voor het oog. Voordelen ten opzichte van ijzeren tuingereedschap is dat het niet roest, en kopersporen zijn goed voor de planten. Krijgt in de loop der tijd een mooi bruin patina. Prachtig tuingeedschap voor cadeaus. Wij hebben naast gereedschap ook buitenlampen van Aldo Bernardi in koper.
 • Kruiwagens

  Kruiwagens (2)

  Tweewielige kruiwagens van het Franse Haemmerlin van staal. Stabiele kruiwagens.
 • Onkruidsproeiers

  Onkruidsproeiers (2)

  Sproeien in stijl. Wanneer u toch gaat onkruidsproeien doe het dan met een mooie koperen rugsproeier van Volpi & Bottoli. Zowel voor links- als rechtshandigen verkrijgbaar.
 • Schoppen, harken en spaden

  Schoppen, harken en spaden (52)

  Tuingereedschap van Sneeboer. Licht insmeren met gekookte lijnolie, in de winter schoonmaken, weer een beetje olie en de gereedschappen fijntjes slijpen. Onverwoestbare schoppen, harken en spaden.
 • Snoeiplatformen & Ladders

  Snoeiplatformen & Ladders (9)

  Voor tuinieren op niveau gaat veiligheid boven alles. Een snoeiplatform heeft poten die niet kunnen wegzakken in de grond, een bescherming tegen vallen en een in de hoogte verstelbaar platform. Wij hebben ze gevonden bij Henchman. Onze tuintrappen zijn van hout, sterk, en licht van gewicht en daarom goed hanteerbaar.
 • Snoeischaren en messen

  Snoeischaren en messen (57)

  Onze snoeischaren zijn van Felco, de takkenschaar is van het Amerikaanse Hickok, de overige scharen zijn voornamelijk van het Japanse ARS. De snoeimessen en oculeermessen komen uit Solingen. In deze categorie zit ook het ultieme snoeiboek van Klaas Noordhuis.
 • Terracotta potten van Poggi Ugo

  Terracotta potten van Poggi Ugo (44)

  Terracotta potten uit Impruneta. Gegarandeerd winterhard bij droge kluit. In De Hoef hebben we een grotere voorraad dan wat u hier op de webwinkelsite ziet. Potten moet u zien en voelen, er is er geen één hetzelfde. Kom gewoon langs. De maten die wij vermelden zijn de binnenmaten. We hebben ook verschillende soorten voetjes om de afwatering te borgen. Maar de grotere staan ook prima op een paar bakstenen. De potten kunt bij ons afhalen, belt u even wanneer u dat problemen oplevert.
 • Tuin en serremeubelen

  Tuin en serremeubelen (7)

  Dé tuinbank. Gemaakt uit eikenhout, Engelse stijl. Met zijn 3 meter lengte een pronkjuweel voor tuinen en parken. Doet het goed als solitair op een beschutte plek. Een schoonheid in het assortiment is onze serretafel met een gepolijst ovalen stalen tafelblad. Uit Frankrijk van Jardinières et Interieurs. Daarnaast de boombank en de bungelende benen bank van Marjan Heijmans, en oranjeriebakken.
 • Tuinaccessoires

  Tuinaccessoires (50)

  Met plantlabels heeft u een prima geheugensteun voor de namen van uw planten. Verder in deze categorie tuingereedschap: bindmateriaal, manden, borstels voor bloempotten, pootlijnen et cetera.
 • Tuinboeken

  Tuinboeken (7)

  Een aantal onmisbare tuinboeken
 • Tuingereedschap voor kinderen

  Tuingereedschap voor kinderen (7)

  Tuingereedschap voor uw kinderen. De schoppen en harken zijn ook goed voor het fijnere werk in uw eigen border.
 • Tuingereedschap voor stramme spieren

  Tuingereedschap voor stramme spieren (15)

  Soms gaat bukken wat moeilijker, hebben de handen niet zo veel kracht meer, of is het moeizaam om de polsen te draaien. Niet zo leuk wanneer je van tuinieren houdt. Inmiddels zijn er aardig wat aangepaste tuingereedschappen uitgevonden. Zo zijn er snoeischaren waarbij één van de handvatten kan meedraaien met de hand, waardoor er minder kracht gezet hoeft te worden, zijn er verschillende gereedschappen waarmee staand of zittend gewerkt kan worden, bestaan er al lang tweewielige kruiwagens waarmee het echt een stuk makkelijker kruien is dan met een kruiwagen met één wiel, en zijn er gereedschappen van Easi-Grip waarbij de pols en de handen ontlast worden. Dit laatste aangepaste tuingereedschap zorgt ervoor dat hand en pols bij het tuinieren in een natuurlijke positie blijven en kramp wordt voorkomen. Daarnaast verzekert het materiaal een vaste grip, het heft bestaat uit een rubberachtig materiaal. Afgezien van de greep zijn de Easi-Grip tuingereedschappen van roestvast materiaal gemaakt. Alle Easi-Grip tuingereedschappen kunnen worden gebruikt met de armsteun.
 • Tuinhandschoenen

  Tuinhandschoenen (6)

  Tuinhandschoenen die lekker zitten, tuinhandschoenen waarmee u wat voelt, tuinhandschoenen die er mooi uitzien. En ijzersterk, er komt geen doorn doorheen. Gemaakt van rendierleer en aanbevolen door rozenkwekers en de Royal Horticultural Society. Van Goldleaf Gloves.
 • Tuinkassen en Victorian Bells

  Tuinkassen en Victorian Bells (2)

  Cederhouten tuinkassen. Puur vakwerk. Met traditioneel glas, vier te openen ramen en een werkvloer op één meter hoogte aan beide lange zijden en de achterkant van de tuinkas. Ook op voorraad. Ter vervroeging van het voorjaar hebben wij tevens glazen tuinklokken, Victorian Bells of tuincloches. Ook geschikt voor de kleinere tuin of het balkon. Tot slot vindt u hier verschillende bio-vliesproducten ter bescherming van gevoelige planten in de winter.
 • Tuinkeukens

  Tuinkeukens (1)

  Koken met liefde, koken met de tuinkeuken van Garden Kitchen.
 • Tuinspeakers

  Tuinspeakers (1)

  Genieten als het kan, met het oor op de buren!